Puanlı Giysi Giydirme Oyunları - Puanlı Giysi Giydirme 50
Oyun Hakkındaki Görüşler (42 adet yorum var)
Yorum YazPuanlı Giysi Giydirme 50 Oyunu OynaOyun istatistikleri:

Oynama Sayısı: 136.038
Oyun Boyutu: 1.35 MB
Pıtli Pireli 17 Mart 2009, Salı
Bana göre gerçekçi oyunlar süper bu oyun güzel degil hiç kimseye tavsiye etmem canikom Dil Çıkartan
100lük 9 Mart 2009, Pazartesi
100 aldım yaşasın kız çok güzel oldu yanda bi yer var mavi oraya tıklayınca orda pembe ceketli bir resim var onun aynısını yaptım bir kız bir de erkek geldi yanıma yaşasın Dil Çıkartan
Sevil 28 Şubat 2009, Cumartesi
oyun abartılcak kadar gzl değildi.. ama yinede yüz aldımmm..zaten 1 tane benim tarzıma uygun kıyafet vatdı onu yaptım..
İremmm 11 Şubat 2009, Çarşamba
Bence oyuniğrenç hiç bişi anlamadım çok kötü bi oyun
Anjella 7 Şubat 2009, Cumartesi
Ya banane yaaaaa ben hinte bakmadan yapıyorum yine 70 verio ühüüü Ağlayan
Melek 1 Şubat 2009, Pazar
Bnde hep 100 alıorum böyle oyunlar pek tarzım degil ama neyseeeee Gülücük Gülücük
Fatma 31 Ocak 2009, Cumartesi
Bu oyunlar süper çok az süre verselerde çok güzel eğlenceli ben hep 100 alıyorum hepsini aklımda tuta biliyorum o yüzden çok seviyorum bu oyunu çok seviyorum.
Selin 26 Ocak 2009, Pazartesi
ben hep 70 ve90 alıyorum neden ya Ağlayan
Prenses 5 Ocak 2009, Pazartesi
ÇOK BEĞENDİM TAM BENİM TARZIM HARİKA BİR OYUN TAM BENLİK BU OYUNLARI YAPTIKLARI İÇİ ONLARA ÇOK TEŞEEEKKÜR EDİYORUMM
Dil Çıkartan Gülücük
Banu 3 Ocak 2009, Cumartesi
hiçte bile ben hep 100 alıyom hinte bakmadan o zaman siz güzel giydiremiyorsunuz GülücükGülücük
Banu 3 Ocak 2009, Cumartesi
bu oyun çohk şeker yha süper herkeze tavsiye ederimGülücük Gülücük
Yasmin 3 Ocak 2009, Cumartesi
oyun harika!!!ben zeynep oyit arkadasima katilmiyorum hinte bakmasak 100 alamiyoruz bence ben zeynep arkadasimdan daha iyi giydiriyorumdur ama 70 aliyorum Üzgün
Necmiye 1 Ocak 2009, Perşembe
aynen yaa bende hep 70 alıyorum ama bizim giydirdiğmiz kız puan veren kızdan bin katlı güzel dimi Gülücük Üzgün
Gizem 27 Aralık 2008, Cumartesi
bende hep 70 alıyorum nedense
ipek peki sen nasıl 100 aldın? Artist
İpek 14 Aralık 2008, Pazar
BİZDE HEP 70 ALIYORDUK AMA HİNTE BAKIP YAPTIK VE 100 ALIYORUZ HEP. Gülücük
1 [2] 3
Powered by Erenet.info